» Bliv medlem

info@patientforeningen-danmark.dk

Patientforeningen Danmark

Støt Patientforeningen Danmarks arbejde

Vi modtager ikke offentligt tilskud og er derfor taknemmelige for støtte, bl.a. fra vores medlemmer og sponsorer. For selvom foreningen er baseret på frivilligt arbejde, har vi alligevel udgifter.

Bliv medlem – som privatperson

Vi rådgiver i spørgsmål om klager, erstatning og patientrettigheder. I nogle tilfælde kan vi hjælpe medlemmer med at skrive klagebreve og ansøgninger om erstatning.

Medlemskab koster 200 kr. årligt.

Familiemedlemskab 250 kr. årligt.

Sådan gør du

Ring eller skriv dig til foreningen og meld dig ind. Vi sender et girokort. Meld dig ind og betal gennem netbank til regnr. 1551 konto 0799823 eller til girokonto 0799823 (korttype 01).

Send en e-mail til info@patientforeningen-danmark.dk og oplys navn og adresse ved tilmelding. Oplysningerne behandles fortroligt.

Bliv medlem – som forening

Foreningen optager også andre (patient)foreninger som medlemmer. Disse foreninger er i dag:

•

Med paraplymedlemskab styrkes også din forenings politiske gennemslagskraft, da Patientforeningen Danmark kan yde en indsats inden for behandlingssikkerhed, også på specifikke sygdomsområder.

Sponsorat og annoncer

Vores hjemmesider og medlemsblad er åbne for annoncer og for præsentation af sponsorer. Er du interesseret i at høre mere om mulighederne, så ring eller skriv til os.

Dit medlemskab

støtter os politisk og økonomisk.

Personligt 200 kr.
Familie 250 kr.

Giro 0799823

Netbank 1551 0799823

Husk navn, adresse og e-mailadresse ved indbetaling.

Gaver

Bidrag på 100 kr.
kan indtelefoneres på telefon 90 99 99 99.

Gavebeløb er velkomne, f.eks. ved at du forøger din kontingentbetaling.

Hvis en pårørende er død, kan du vælge at gøre opmærksom på foreningen som modtager bårebidrag.

Vidste du:

At kun 1 af 100 fejlbehandlede indgiver klage
At vores rådgivningslinje i 2004 modtog 200 henvendelser fra patienter og pårørende.